Laiturit

Puulaiturit, betonilaiturit ja metallilaiturit – Turku, Salo, Helsinki, Etelä-Suomi

Rakennamme laitureita kaikenlaisiin tarpeisiin niin yrityksille, yksityisasiakkaille kuin julkiselle puolelle. Teemme rakennustyöt joko työlautan avulla tai kestävän jään päällä. Rakennamme laiturit aina suunnitelmia tarkasti noudattaen ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Tyytyväinen asiakas ja onnistunut työjälki ovat päätavoitteitamme.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella Turusta Helsinkiin, Raumalta Kotkaan.

Laiturin rakentaminen

Laiturin sijainti vaikuttaa rakentamisen laajuuteen sekä rakennusmateriaaleihin. Merellä olosuhteet ovat usein vaativammat kuin savipohjaisissa järvissä. Myös paikan suojaisuus vaikuttaa vaatimuksiin, jotka laiturin on täytettävä. 

Käytämme laiturien materiaaleina puuta, betonia tai metallia kohteen vaatimuksien sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Mikäli laiturille halutaan paalutus, toteutamme sen joko porapaalutuksena tai lyöntipaalujen avulla. Lisätietoa paalutuksesta.

Laiturin korjaus

Palveluihimme kuuluu myös laiturien korjaaminen esimerkiksi jään päällä. Mitä nopeammin pienikin vaurio korjataan, sitä paremmin suuremmat vauriot saadaan ehkäistyä ja laituri pidettyä käyttökuntoisena.